ÇİNE FATMA ÖZ ANAOKULU'NDA TRAFİK EĞİTİM ALANI AÇILDI
Eklenme : 11.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE FATMA ÖZ ANAOKULU'NDA TRAFİK EĞİTİM ALANI AÇILDI

Çine’de 7 - 13 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Öğretmen Fatma Öz Anaokulu trafik eğitim alanı gerçekleştirilen tören ile açıldı.

Çine İlçe Trafik Jandarma Tim Komutanı Memiş Arı öğrencilere trafik kurallarını, levhaların anlamlarını ve trafik ışıklarında uymaları gereken kuralları açıkladıktan sonra trafik eğitim alanında uygulamalara yer verildi. Etkinliğe Çine İlçe Emniyet Müdürü Talat Afşar, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Fatih Pamuk, Çine İlçe Emniyet ve Jandarma Trafik memurları katıldı. Okul Müdürü Ümran Köksal İmal trafik eğitim alanının yapımında büyük emek sarf eden öğretmenlerine ve parkur yapımında yardımcı olan herkese çok teşekkür etti. Çocuklarda trafik farkındalığı kazanmasına katkı sağlaması için yapılan trafik parkurunun ilçedeki tüm okullara açık olduğunu belirtti.




Haber Resimleri























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


trafik eğitim

Yazılım EMA