ÇİNE EVCİLERSPOR AYDIN FUTBOLUNA DAMGA VURDU
Eklenme : 09.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE EVCİLERSPOR AYDIN FUTBOLUNA DAMGA VURDU

Çine Altınordu Futbol Okulu Pilot Takımı Evcilerspor U14 Futbol Takımı ligi 2. Sırada tamamladı. Çineli golcü Halis Altıntaş 20 gol ile ligin gol kralı oldu.

Aydın Amatör Futbol U14 Liginde Aydın BŞB. Spor 25 puanla şampiyon oldu. Çine Altınordu Futbol Okulu Pilot Takımı Evcilerspor U14 Futbol Takımı ise 22 puanla ligi 2. Sırada bitirdi. Evcilerspor’un forvet oyuncusu Halis Altıntaş en yakın rakibine 11 gol fark atarak 20 gol ile ligin gol kralı oldu.

Çine Evcilerspor U14 Futbol Takımı Antrenörü Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Şahin, “Amacımız şampiyonluktu fakat olmadı. Oyuncularımı mücadeleleri ve iyi oynadıkları futboldan dolayı tebrik ediyorum. Aydın genç futbol camiasında önderlik ve liderlik etmeye Türk Futbolu için genç yetenekler yetiştirmeye devam edeceğiz. Oyuncumuz Halis Altıntaş’ta Aydın U14 Futbol Liginde gol kralı oldu. Buda bize ayrıca bir gurur yaşattı. Bu süre zarfında bize desteklerini esirgemeyen Çine halkı, esnaflarımız ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA