ÇİNE ESNAFI SEÇİME GİDİYOR
Eklenme : 18.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ESNAFI SEÇİME GİDİYOR

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu Salı günü gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Metin Uyar ile Ali Örter başkanlık için yarışacak.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası 22 Mart’ta yapılacak olan seçimli Olağan Genel Kurul öncesi mevcut Başkan Metin Uyar ve Ziraat Mühendisi Ali Örter başkan adaylıklarını açıkladı. İlçe esnafına hizmet için adaylar seçimin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

BAŞKAN UYAR: EN BÜYÜK HAYALİMİZ 
Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar bir dönem daha esnafa hizmet için yetki istediklerini ifade ederek, "Esnaflarımızın sesi olmaya sorunların çözümü için uğraş vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda çalışkan ve güçlü ekibim ile bu göreve yeniden talibim. Çine Esnafına 3 katlı otel, güzel bir düğün salonu kazandıracağız. Bu projeyi gerçekleştirmek en büyük hayalimiz. Kutsal görev için esnafımızdan yetki istiyoruz" şeklinde konuştu. 

ÖRTER: PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ADAY OLDUK
Ziraat Mühendisi Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Ali Örter ise esnafa hizmet için kutsal göreve talip olduklarını ifade ederek, "Esnafımıza hizmet edebilmek ve yenilikler ile buluşturmak istiyoruz. Bu yenilikleri gerçekleştirebilmek için çalışkan bir ekip oluşturduk. Esnafımız için her alanda bir çok projemiz mevcut. Bu projelerimizi gerçekleştirmek esnafımızı yenilikler ile buluşturabilmek için kutsal göreve talibiz" diye konuştu. 

BAŞKAN UYAR VE YÖNETİMİ
Başkan Metin Uyar’ın yeni yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Levent Bağdatlı, Erçin Karabulut, İlhan İri, Gökhan Özpala, Mehmet Sezer, Mutlu Aktaş, Tuğrul Tosun, Hasan Yıldız, Erkan Gökaslan, Eyüp Kuş ve Münir Güleç.

BAŞKAN ADAYI ÖRTER VE YÖNETİMİ
Başkan Adayı Ali Örter'in yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor: Adayır Gündoğdu, Aylin Akın, Fatma Başlar, İbrahim Taşkıran, İlker Emir, Kamil Yıldırım, Mehmet Ali Türksoy, Mustafa Ali Uyan, Ramazan Akbaş, Savaş Gürkaş ve Serkan Tanrıverdi. 




Mustafa Canseven 18.03.2022 23:09
Liste (ler) buram buram siyaset kokuyor. Adama demezler mi daha dün Başkan Metin Uyarın karşışına direkt rakip çıkarırken bugün yardımcı atamak(!) Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. STK seçimleri üzerinden elinizi eteğinizi çekin ey yerel siyaset yoksa sizinde sonunuz yakındır demedi demeyin....


Ali sular 20.03.2022 19:08
İyi olan kazansın


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Esnaf seçim

Yazılım EMA