ÇİNE ESNAF ODASI VE LİGHTHOUSE MENTALİTY ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
Eklenme : 23.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ESNAF ODASI VE LİGHTHOUSE MENTALİTY ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Çine’de faaliyet gösteren Lighthouse Mentality ile Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Oda’ya kayıtlı üyeler ve birinci derece yakınlarına indirim olanağı sağlandı.



Çine’de faaliyet gösteren Ligthhouse Mentality ile Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile Oda’ya kayıtlı üyeler ve birinci derece yakınlarına indirim olanağı sağlandı. 
Türkiye’nin en ünlü yaşam koçları arasında yer alan Tunç Şengül ile eşi Pakize Şengül ve diyetisyen Firdevs Aktaş’a ait Ligthhouse Mentality Sağlıklı Yaşam Merkezi ile Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı personeli, Odaya kayıtlı üyeler ve birinci derece yakınlarına indirim olanağı sağlandı. Yapılan protokol ile birlikte koçluk danışmanlığı hizmetlerinde liste fiyatı üstünde yüzde 25 indirim, beslenme danışmanlığı ve bolgesel incelme uygulamalarinda liste fiyatı üstünden yüzde 20 indirim uygulanacak.
Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “İlçemize değer katan sağlıklı bir yaşam için mücadele ederek vatandaşların mutlu ve daha huzurlu bir hayat yaşamaları için çaba sarf eden Ligthhouse Mentality ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu indirimlerden faydalanmak isteyen üyelerimiz bize ve Ligthhouse Mentality ekibine danışmaları yeterli olacaktır. Herkese sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Neyin indirimi bu 25.01.2024 10:23
Eletrikci


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA