ÇİNE ESNAF ODASI İLE BERTUĞ OTO YOL YARDIM ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
Eklenme : 22.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ESNAF ODASI İLE BERTUĞ OTO YOL YARDIM ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan Bertuğ markası ile otoyol yardım hizmetine başladı. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile imzalanan protokol ile esnafa yüzde 20 indirim sağlanılacağı açıklandı.



Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan Bertuğ Oto Yol Yardım adı altında hizmetlerine başladı. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar’ı makamında ziyaret eden Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan esnaf için protokol hazırladıklarını ifade etti. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Bertuğ Oto Yol Yardım arasında imzalanan protokol ile Oda’ya kayıtlı esnafa oto yol yardım hizmetinde yüzde 20 indirim imkânı sağlandı.

BAŞKAN UYAR: ELİNİ DEĞİL AYAĞINI ÖPERİZ

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar hizmetlerinden dolayı Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan’a teşekkürlerini ileterek; “Murat kardeşimiz yemcilik ve sütçülük hizmetlerinin yanı sıra ilçemize hizmet için oto yol yardımlarına başladı. Bu hizmet kapsamında Oda üyesi esnafımıza da yüzde 20 indirim imkânı sundu. Bu hizmetlerinden ve biz esnaflara tanımış olduğu imkanlardan dolayı Murat kardeşimizi kutluyoruz. Çine’ye hizmet edenin elini değil ayağını öperiz. Her zaman esnafımızın yanındayız” şeklinde konuştu.


gözde doğalgaz 23.07.2022 14:54
HAYIRLI OLSUN RABBİM HAYIRLI BEREKETLİ İŞLER VERSİN BAŞKANIM


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA