ÇİNE EN BÜYÜK AYIBINDAN KURTULMALI
Eklenme : 15.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE EN BÜYÜK AYIBINDAN KURTULMALI

Çine Belediyesi tarafından arzu edilen Taksi Durağı Meydan projesi için tek engel olarak görülen ve uzun bir süredir yıkılması düşünülen merhum Hidayet Yavaşoğlu’na ait binanın yıkılmasını ve projenin hayata geçirilmesini isteyen vatandaşlar, “Çine en büyük ayıbından kurtulmalı” dedi.

Çine Belediyesinin meydan düzenleme projesini, son yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da onaylamış ve projeyi Büyükşehir olarak üstlenmişti. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Yavaşoğlu’na ait binanın kamulaştırılması için Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını hızlandırdığını ve bu yıl içerisinde binanın yıkımının gerçekleştirileceğini ifade etmişti. Çine Belediyesi’nin yıllar önce arzu ettiği ve Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve hayata geçirilmek istenilen meydan düzenlemesi sonrası, yıkılan binalar ile birlikte meydan genişletilerek, bütün cadde ve sokakların birleştiği bir meydan haline getirilmesi, altına da otopark yapılması düşünülüyor. 

PROJENİN BİR AN ÖNCE HAYATA GEÇİRİLMESİNİ İSTİYORLAR

Çine'de şehrin estetiğini bozan eski ve metruk binanın bir an önce yıkılmasını ve projenin hayata geçirilmesini istediklerini belirten Yüksel Yıldırım, “Çırak oldum, kalfa oldum, usta oldum, emekli oldum bina hala yıkılacak. Bu güne kadar iki ailenin siyasi anlaşmazlıkları ile bir türlü yıkılamayan binanın yıkılmasını ve artık ilçemize güzel bir meydan yapılmasını istiyoruz. İnşallah Çine Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi bu projeyi en kısa sürede hayata geçirir. Çine en büyük ayıbından kurtulmalı” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA