ÇİNE EGE YILDIZLARI’NDA MEZUNİYET HEYECANI
Eklenme : 17.06.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE EGE YILDIZLARI’NDA MEZUNİYET HEYECANI

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu mezuniyet töreninde minikler ilk kez mezun olma sevincini yaşadı. Ailelerin gururlandığı mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu.



Cumhuriyet Oteli, Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu öğrencilerinin mezuniyet töreni Cumhuriyet Oteli’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’de katılarak veli ve öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu. Öğrenciler çeşitli oyun ve gösteriler ile yıl boyunca öğrendiklerini sergiledi. Aile ve öğretmenleri gururlandıran etkinlik öğrencilere unutulmaz anılar yaşattı. Etkinlikte temsili diploma töreni de gerçekleştirildi.

Mezun öğrencileri tebrik eden Başkan Enver Salih Dinçer, öğrencilere eğitim öğretim hayatlarında başarı dileğinde bulundu. Okul yönetimi, öğretmenler ve veliler, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Enver Salih Dinçer'e teşekkür etti. 


Haber Resimleri



























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA