ÇİNE EGE YILDIZLARI'NDA CUMHURİYET COŞKUSU
Eklenme : 30.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE EGE YILDIZLARI'NDA CUMHURİYET COŞKUSU

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu Cumhuriyet’in 99. Yıldönümünü coşkuyla kutladı.



Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu’nda eğitim gören öğrenciler Cumhuriyet Bayramı’nda hünerlerini sergiledi. Velilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı’nda minik öğrencilerin gösterileri takdir topladı.

Çine Özel Ege Yıldızları Okul Müdürü Emel Topdemir konuşmasında şu ifadelerine yer verdi; Bugün burada Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yıldönümünü kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan başlattığı milli mücadele milletimizin üstün gayretleri sayesinde başarıyla sonuçlanmış ve 29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyet ilan edilmiştir. Cumhuriyet demek, kısa ve öz, halkın oy kullanarak seçtiği kişilerin ülkeyi yönetmesi demektir. Cumhuriyet demek, çağdaş ve herkesin söz sahibi olduğu bir devlet yönetimi demektir. Devletimizi kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti bizlere armağan etmiştir. Bizler ise Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmiş bir ülke olması için çok çalışmalıyız. Esas görev gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacak olan siz değerli çocuklara düşmektedir. Çocuklar bunun için çok çalışın ve ülkemizin aydınlık yarınlarının birer ışığı olun. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 99.kuruluş yıldönümünü bir kez daha kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA