ÇİNE DEVLET HASTANESİ’NE X-RAY SİSTEMİ KURULDU
Eklenme : 18.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE DEVLET HASTANESİ’NE X-RAY SİSTEMİ KURULDU

Sağlık Bakanlığı’nın hastane girişlerinde güvenliğin artırılmasına yönelik uygulaması Çine’de de yürürlüğe sokuldu. Çine Devlet Hastanesi’nde  X-ray sistemi kuruldu.



Konya Şehir Hastanesi’nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya’nın öldürülmesi, hastanelerdeki güvenlik sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Sağlık çalışanlarına şiddet her kesimden tepki çekerken Sağlık Bakanlığı, güvenlik tedbirlerini artırma kararı aldı.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın hastanelerde güvenlik önlemlerinin artırılması amacıyla verdiği talimat doğrultusunda Çine Devlet Hastanesi’ne de X-ray sistemi kuruldu.

İl Sağlık Müdürlüğü’den hastanelerde alınan güvenlik önlemiyle ilgili yapılan açıklamada “Güvenli ve kaliteli sağlık hizmetiyle tüm çalışmalarımız ve hastalarımız için hastanelerimiz şimdi daha fazla güvenli. İlimizdeki tüm hastanelerimizde X-ray sistemi kurulmuştur” ifadeleri kullanıldı.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA