ÇİNE ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Eklenme : 29.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Çineli hayırsever Helvacıoğlu ailesi tarafından yaptırılan Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin yüzü ilçenin hayırsever vatandaşları tarafından gülmeye devam ediyor.

Çine eğitimine kazandırmış olduğu okullar ve eğitime vermiş olduğu önem nedeniyle ilçede tek Devlet Hizmet Üstün Madalyası'na sahip rahmetli hayırsever iş adamı Mehmet Emin Ünal'ın evlatları tarafından ilçeye kazandırılan Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin yüzü ilçenin hayırsever vatandaşları tarafından gülmeye devam ediyor. Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi içerisinde bulunan eski okul binası ve yapılacak ek derslikler ile birlikte ilçeye kazandırılan Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören öğrencilerin yüzünden gülücükleri ilçede yaşayan hayırsever vatandaşların vermiş olduğu maddi ve manevi destekler ile hiç eksik olmadı. Son olarak Okul Müdürü Ali Savaş tarafından organize edilen doğum günü partisi ile bir çok öğrenci yeni yaşını sevinç ile kutlarken Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer öğrencilere tişört ve şapka, Helvacıoğlu Traktör ve Petrol Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal ise kışlık kazak armağan etti. Okul Müdürü Ali Savaş, öğrencilerin yüzünü güldüren okul personeli, farklı eğitim kurum temsilcileri ve hayırsever idareciler ile birlikte iş insanlarına tüm öğrenciler adına teşekkür etti.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine öğrenci

Yazılım EMA