ÇİNE BELEDİYESİ'NDEN MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ
Eklenme : 27.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE BELEDİYESİ'NDEN MEZARLIKLARDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

Çine Belediyesi tarafından ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik çalışmalarına başlandı. Tüm mezarlıkların Ramazan Bayramı'na kadar temizleneceği belirtildi.

 

Çine Belediyesi ilçedeki mezarlıkların temizleme çalışmalarına başladı. Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, mezarlıklardaki temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Ramazan Bayramı'na yaklaşık bir ay kala mezarlıklarda başlatılan temizlik çalışmalarının bayrama kadar tamamlanacağını ifade eden Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Başkan Vekilimiz Hasan Yörük'ün talimatı ile mezarlıklarda temizlik çalışmalarına başladık. Bayrama kadar ilçemizde bulunan 118 adet mezarlığımızda çalışmalarımızı sürdürecek ve bayrama yetiştireceğiz. Önce başladığımız mezarlıklarda yeniden otlar büyüyor, büyüyen otlara da müdahale edeceğiz. Ayrıca merkezdeki mezarlıklara yaşanacak olan herhangi su sıkıntısını giderebilmek amacıyla su tankerleri koyacağız" diye konuştu. 




Haber Resimleri






















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


MEZAR BAYRAM

Yazılım EMA