ÇİNE BELEDİYESİ’NDEN BEYAZ ÇİZGİ VE MOTOR KALDIRMA UYGULAMASI
Eklenme : 09.08.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE BELEDİYESİ’NDEN BEYAZ ÇİZGİ VE MOTOR KALDIRMA UYGULAMASI

Çine Belediyesi kaldırımlarda beyaz çizgi ve motor kaldırma uygulaması başlattı.



Çine Belediyesi’nden gerçekleştirilen uygulama dahilinde bilgi amaçlı yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; Çine Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kaldırımları daha rahat kullanabilmesi için beyaz çizgi ve kaldırımlarda motor kaldırma uygulamasını başlatıyoruz.

Esnafımızın dükkân önlerindeki alanları düzenli bir şekilde kullanmalarını sağlayacak, kaldırıma motor park edilmesini engelleyecek bu uygulama ile Çine’mizde daha düzenli ve güvenli kaldırımlar oluşturacağız. Beyaz çizgi uygulaması, özellikle ticari alanların yoğun olduğu bölgelerde uygulanacak. İlk olarak Adnan Menderes Bulvarı’nda başlattığımız uygulamaya göre; esnafımız kaldırım taşından – dükkân sınırına kadar olan mesafenin en az 100 cm’si hariç olmak üzere, en çok 60 cm’ye kadar işgal edilebilecek. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, bu alanlarda denetimler gerçekleştirip, kaldırıma motor park eden sürücüleri ve beyaz çizgi dışına çıkan esnafımızı uyaracak, uyarıları dikkate almayanlara idari ceza uygulayacak. Amacımız, yayalarımızın kaldırımlarda rahatça yürüyebilmesi ve iş yerlerinin masa, sandalye ve satış ürünlerinin belirlenen alanları aşmamasıdır.  Ekiplerimizin uyarılarını dikkate alarak, kendilerine yardımcı olacağınız için şimdiden teşekkür ediyor, daha düzenli ve yaşanabilir bir Çine için hep birlikte çalışıyoruz. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA