ÇİNE BELEDİYESİNDE 2. MEHMET DÖNEMİ
Eklenme : 07.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE BELEDİYESİNDE 2. MEHMET DÖNEMİ

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, 1984-1989 yılları arasında Çine Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Yazgılı’yı evinde ziyaret etti. 

Bu anlamlı buluşmanın kendisi için önemli olduğunu belirten Başkan Mehmet Kıvrak, “Başkanımızın deneyimlerinden faydalanıp, geçmiş ile günümüz arasında köprü kurarak, ilçemizi daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağız” diye konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Mehmet Kıvrak, Eski Başkan Mehmet Yazgılı gibi değerli bir büyüğün adını gururla taşıdığını da belirterek, tam 40 yıl aradan sonra yeniden isminin belediye başkanlığı makamında olduğunu ifade etti.

“Başkanımızın Tecrübelerinden Ve Bilgi Birikiminden Faydalanacağız”

Mehmet Yazgılı’nın Çine'ye kazandırdığı eserlerin ve yaptığı hizmetlerin günümüzde hala halk arasında önemli bir yer tuttuğunu, kendisinin saygıyla anıldığını belirten Başkan Kıvrak, "Mehmet Yazgılı, 1984-1989 yılları arasında Çine Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürütmüş bir büyüğümüz. Kendisinin geçmişteki başarılarına duyduğumuz saygı ve Çine’mizin geleceğini daha sağlam temeller üzerine inşa etme arzumuzla eski başkanımızı ziyaret ettik. Mehmet Yazgılı başkanımızın tecrübelerinden, bilgi birikiminden faydalanarak, ilçemizin gelecekteki projeleri için daha sağlıklı kararlar alma gayreti içinde olacağız. Büyüklerimizin tecrübeleri, geçmişte gerçekleştirdikleri hizmetler bizim için çok değerli. Onların rehberliğinde, birlikte çalışarak Çine’mizi daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Mehmet Yazgılı da, nazik ziyaretleri için Başkan Mehmet Kıvrak ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, ilçenin geleceğine katkı sağlamak adına her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. (Yusuf Girgin)




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA