ÇİNE BELEDİYESİ YAZ KURSLARI BAŞLADI
Eklenme : 05.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE BELEDİYESİ YAZ KURSLARI BAŞLADI

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in, çocukların yaz tatilinde kaliteli zaman geçirip, ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirebilmeleri için hayata geçirdiği Yaz Etkinlikleri Kursları başladı.



Yıl boyunca düzenlediği kurslarla Çineli çocukları spor ve sanatla buluşturan Çine Belediyesi yaz tatilinde de çocukları yalnız bırakmıyor. Çocukların eğlenirken, ilgi duydukları alanda yeteneklerini geliştirebilmelerine imkan sağlayan Çine Belediyesi Yaz Etkinlikleri; yüzme, futbol, drama ve İngilizce olmak üzere 4 branşta toplam 500 öğrencinin katılımıyla başladı.

YÜZMEYE YOĞUN İLGİ

Sıcak havalarda çocukların yoğun ilgi gösterdiği kurslardan biri de yüzme oldu. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen yüzme kursunda 10 grup haftada 4 gün eğitim görüyor. Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri Yüzme Havuzu’nda verilen yüzme kursu sayesinde çocuklar hem yüzme öğreniyor, hem de sıcak havalarda serinleyip eğlence dolu zaman geçiriyor.


Haber Resimleri










Gamzenur anmak 06.07.2023 15:51
Çoktan doldu diyip geçiyorlar oysam 7 öğrenci var gruplarda baksana biz katılamadık nasıl bı kurs sa 1 kişiyi alamadılar


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine gündem spor

Yazılım EMA