ÇİNE BELEDİYESİ KENDİ SERALARINDA YETİŞTİRDİĞİ ÇİÇEKLER İLE İLÇEYE RENK KATACAK
Eklenme : 14.06.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE BELEDİYESİ KENDİ SERALARINDA YETİŞTİRDİĞİ ÇİÇEKLER İLE İLÇEYE RENK KATACAK

Çine Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kent merkezini kendi seralarında ürettiği mevsimlik çiçeklerle donatmaya başladı.



‘Çine içinde bir yeşil değil, yeşil içinde bir Çine’ için çalışmalarını aralıksız sürdüren Çine Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kendi seralarında yetiştirdiği mevsimlik çiçekleri toprakla buluşturmaya başladı. Yaz mevsimiyle birlikte cadde, sokak, refüj ve parklarda çiçeklendirme çalışmalarına başlandı.

MEVSİMLİK ÇİÇEKLER İLÇEYE RENK KATACAK

Her alanda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çine Belediyesi ekipleri, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte şehri çiçeklerle de renklendiriyor. Kent genelindeki yeşil alanlarda dikim çalışmaları gerçekleştiren ekipler, mevsimlik kadife ve rozet çiçeklerini toprakla buluşturmaya başladı. 

HEM EKONOMİYE KATKI SAĞLIYOR HEM DE İLÇEYİ RENKLENDİRİYOR

Modern bir Çine için ekiplerin aralıksız çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine Belediyesi olarak üretim yapmaya ve üretime destek olmaya devam ediyoruz. Bu yaz döneminde de kendi seralarımızda yetiştirdiğimiz mevsimlik çiçeklerimizin dikimine başladık. Şehrimizi güzelleştirirken, kendi imkanlarımıza üretim yaparak ilçe ekonomimize de katkı sağlıyoruz. Çine içinde bir yeşil değil, yeşil içinde bir Çine için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Çalışmalar sonunda vatandaşların özellikle yaz aylarında dinlenmek ve güzel vakit geçirmek amacıyla ziyaret ettiği park ve yeşil alanlar çiçeklerin açmasıyla rengarenk bir görünüme kavuşacak.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA