ÇİNE BELEDİYESİ İFTARINDA BULUŞARAK HEP BİRLİKTE ORUÇ AÇTILAR
Eklenme : 17.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE BELEDİYESİ İFTARINDA BULUŞARAK HEP BİRLİKTE ORUÇ AÇTILAR

Çine’de vatandaşlar Kadir Gecesi belediye tarafından verilen iftar sofralarında bir araya gelerek hep birlikte oruç açtı.



Çine Belediyesi meydanda iftar sofraları kurdu. Yüzlerce vatandaş hep birlikte oruç açtı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut davetliler ile tek tek ilgilendi. İftar yemeğine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Aydın Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Utku Şahin, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, CHP Aydın Milletvekili 7. Sıra Adayı Ziya Yılmaz, Saadet Partisi Çine İlçe Başkanı İbrahim Enes Tamam, Çine İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, Çine Askerlik Şube Başkanı Başçavuş Soner Yılancı, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiseri Hayrettin Baturay, mahalle muhtarları ve yüzlerce insan katıldı.

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer vatandaşlara seslenerek şunları söyledi: Mübarek Ramazan Ayı içerisinde aşımızı sizler ile paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte nice Ramazanlar diliyor, sağlık ve mutluluk temennisinde bulunuyorum. Sofralarımızı şenlendirdiğiniz için ayrıca çok teşekkür ederim. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA