ÇİNE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KARABULUT'UN DAVETSİZ MİSAFİRİ
Eklenme : 05.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KARABULUT'UN DAVETSİZ MİSAFİRİ

Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut karga yavrusuna vermiş olduğu değer ile hayvan severlerin takdirini topladı.



Çine’de bir karga yavrusu Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut’un makam penceresinden içeri girdi. Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, bu davetsiz misafirine vermiş olduğu değer ile takdir topladı. Yavru kargayı küçük bir ekmek kırıntısı ile besleyerek önüne su koyan Karabulut, o anları kaydederek sosyal medyasındaki takipçileri ile “Rızkı veren Allah bu yavru kargayı bize gönderdi susamış ve acıkmış.

Hayvanlara nasıl yaklaşırsan onlarda sana öyle yaklaşır” notu ile paylaştı. Karabulut ile karga arasında yaşanan bu olaya tanıklık eden bir vatandaş ise Karabulut’a köy ekmeği hediye etti. Karabulut, “Biz kargayı ufak kırıntılar ise beslemeye çalışır iken bizim kırıntılar köy ekmeğine dönüştü. Allah’a şükür Rızkı veren Allah’tır” dedi.


Haber Resimleri






Kerem altin 07.06.2024 09:12
Gönül isterdiki 1985 yılında yapılan o günün şartlarında çok iyi olan kilitsiz parke yolların artık kullanılamaz hale geldiği ve ekonomik ömrünü tamamlayan tüm şehir içi yolların gunumuz sarlarina uygun alt yapisi yapılarak yeni kilit taşı veya rotmix le yapılan yollarıda çekilmiş fotagrafi olsa daha güzel olurdu ama buda çok güzel bı foto olmuş . Çalışmalarınızda başarılar dilerim(!?)


M. Yılmaz 08.06.2024 14:10
Tabiki başkan yardımcısının hayvan sevgisi güzel fakat birazda Çine altyapısı (temiz su ve kanalizasyon vs) ile düzgün yollar için de çalışsa ahhh nerede o günler....


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine gündem

Yazılım EMA