ÇİNE BARIŞ FOTOĞRAFÇILIK HİZMET AĞINI GENİŞLETTİ
Eklenme : 27.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE BARIŞ FOTOĞRAFÇILIK HİZMET AĞINI GENİŞLETTİ

Çine’de 2005 yılında yardımcı personel olarak işe başladığı işyerinde azmi, çalışkanlığı ve emeği ile işletme sahibi olan Ayşe Kavak’a ait Çine Barış Fotoğrafçılık hizmet ağını genişletti. Stüdyoda ek olarak oluşturulan çekim plato ise mutlu anılarını ölümsüzleştirmek isteyenler tarafından yoğun ilgi görüyor.



Çine Barış Fotoğrafçılık İşletme Sahibi Ayşe Kavak, ‘hayat mutlu karelerde saklıdır’ sloganı ile kaliteli ve güler yüzlü hizmetlerine devam ettiklerini belirterek ilçeye kazandırmış oldukları yeni platonun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Oluşturulan yeni çekim platosunda; bebek çekimi, düğün çekimi&hikayesi, doğum & hikayesi, bebek & çocuk konsepti, gelin& damat konsepti çekimi, ürün çekimi, özel gün, mezuniyet ve hamile çekimi ve full bebek paket çekimleri yaptıklarını ifade eden Ayşe Kavak, “En iyi hizmeti sunmak için kurmuş olduğumuz işletmemizde siz değerli müşterilerimize yenilikçi misyonumuzla, kaliteli, mutlu anılar sunmaktayız. Bizim için öncelik her zaman siz değerli müşterilerimizle güzel anılar biriktirmek ve yanı sıra size en kaliteli işi sunmak. Çekimlerinizde keyif almanız başta olmak üzere size en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Teşekkür eder ve mutluluklar dileriz” şeklinde konuştu.

Ayşe Kavak ayrıca eşi Ali Kavak, evlatları ve işyeri çalışanlarının kendisine çok destek olduğunu belirterek, “Ailem ve çalışanlarımın desteği olmadan bu hizmetleri gerçekleştirmem mümkün değildi, hepsine çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz” dedi.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


barışfoto çine

Yazılım EMA