ÇİNE ATATÜRK PARKINDA BÜYÜK HEYECAN ÖDÜL 80 BİN TÜRK LİRASI
Eklenme : 01.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ATATÜRK PARKINDA BÜYÜK HEYECAN ÖDÜL 80 BİN TÜRK LİRASI

Çine'nin sembol parklarından Atatürk Parkı yenilendi. Parkta düzenlenecek büyük heyecan yaratan okey turnuvasında ise büyük ödül sıfır motosiklet (80 bin TL) 



Çine'nin en eski ve sembolleri arasında yer alan Atatürk Parkı Yücel Kip ve Mehmet Emin Aldemir ortaklığı ile yenilendi. Parkın yenilemesinde müşteri memnuniyeti ön planda tutularak hiç bir masraftan kaçınılmadı. Temizlik ve hijyenin önemsediği park mutfağına varana kadar yeniden yaratıldı. Meşrubat çeşitleri, tost, hamburger, patates cips, kuruyemiş, çay, kahve ve cips çeşitlerinin bulunduğu parkta bilardo salonu da yenilendi. 

FUTBOLUN KALBİ ATATÜRK PARKI 

Atatürk Parkı İşletme Sahibi Mehmet Emin Aldemir, "Okey, pişti, monopoli ve benzeri oyun çeşitlerinin de oynandığı mekanımızı siz ve sevdiklerinizin keyifli vakit geçirmesi için yeniledik. Yenilenmiş fiber İnternet hızı ile kesintisiz süper lig ve Avrupa liglerini mekanımız izleyebilirsiniz" dedi. 

BÜYÜK TURNUVA

Mehmet Emin Aldemir ayrıca parkta büyük okey turnuvasını müjdeledi. Aldemir, "Okey turnuvasında birinciye sıfır motorsiklet. Değeri 80 bin Türk Lirası. İsteyen ödülünü nakit olarak da alabilir. Turnuva esnasında yeme içme sınırsız ve ücretsiz. Eşli olarak katılım sağlanabilir. Kişi sayısı tamamlandıktan sonra turnuvamız başlayacak. Müracaat whatshap üzerinden 0552 078 73 26 telefon ile yada Atatürk Parkı'ndan yapılabiliyor" şeklinde konuştu.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA