ALTINORDU ÇİNE FUTBOL OKULU'NDAN BİR BAŞARI DAHA
Eklenme : 01.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ALTINORDU ÇİNE FUTBOL OKULU'NDAN BİR BAŞARI DAHA

Çine'de futbola gönül veren 4 genç Türkiye'de altyapıya önem veren en önemli kulüpler arasında başı çeken Altınordu'nun Elit Takımı kampına davet edildi.

Türkiye’nin önemli kulüpleri arasında yer alan Altınordu’nun Çine Futbol Okulu Pilot Takımı Evciler Spor'da forma giyen 2009 doğumlu Bartu Alıcıoğlu ve Ali Çoban ile 2010 doğumlu Halis Altıntaş ve Alper Öner Türkiye'nin en önemli alt yapıya ön veren ve dünya futboluna futbolcu yetiştiren Altınordu Elit Futbol Seçmelerine davet edildi.

ALIN TERLERİ BOŞA AKMIYOR

Çine Altınordu Futbol Okulu Sorumluları Erkan Şahin ve Soner Alıcıoğlu, yapmış oldukları açıklamada, "6 yıldır ilçemizde büyüyen ve yaşayan futbol sevdalısı gençlerimiz için çaba sarf ediyoruz. Çenemizde yaşayan bütün çocuklarımızın her birinin farklı meziyetleri var. Bizim görevimiz futbola yakın gençlerimizi bu dönemde spor ile buluşturarak geleceğe hazırlamak. Bu anlamdaki görevimizi yerine getirirken böylesine güzel davetler almak ise bizim sevimlimize bonus oluyor. Bu gençlerimiz gurur kaynağımız. Büyüttüğümüz ağacın meyveleri. Çinemizin geleceğine sahip çıkmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

 




Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA