ÇİNE ALTINORDU TAKIMI’NDAN ALKIŞLANACAK HAREKET
Eklenme : 09.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ALTINORDU TAKIMI’NDAN ALKIŞLANACAK HAREKET

Çine Altınordu Futbol Okulu’nda eğitim gören genç futbolculardan oluşan Evcilerspor U 16 Takımı kendi evinde Aydın Aile Sosyal Politikalar Spor U 16 Takımını 4-3’lük skor ile mağlup etti. Genç futbolcular ise soyunma odasını temiz bırakma geleneğini sürdürüyor.



Çine Altınordu Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Şahin, “Bugünkü müsabakada maçın bitiş düdüğüne kadar mücadele edip 3 puanı alan tüm sporcularımızın emeklerine sağlık. Bazen kötü oynasan bile 3 puanı almak güzel. Takımımızı desteğe gelen minik sporcularımıza ve sporcu ailelerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz. Ama en önemlisi son resimlerde gizli. Gerek yedek kulübesini gerekse soyunma odasını tertemiz bırakıp çıkan sporcularımızı alınlarından öpüyorum” dedi.

SOYUNMA ODASINI TERTEMİZ BIRAKTILAR

Altınordu Çine Futbol Takımı, tüm takımlara örnek olması gereken bir davranışa imza atıyor. Futbolcular her iç saha ve deplasman maçında soyunma odasını temizleyerek stattan ayrılıyor. 


Haber Resimleri






Ali Dinçer 09.01.2023 16:36
Başta meslektaşım Beden Eğitimi Öğretmeni Erkan hocamızı ve genç sporcularımızı tebrik ediyorum.Göstermiş oldukları hassasiyet için de ayrıca teşekkür ediyorum.Çine Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer


Elmas Murat Askan 14.01.2023 23:34
👍


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA