ÇİNE ALTINORDU'NUN GENÇ YETENEKLERİ İZMİR'DE PARMAKLA GÖSTERİLDİ
Eklenme : 02.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ALTINORDU'NUN GENÇ YETENEKLERİ İZMİR'DE PARMAKLA GÖSTERİLDİ

Türkiye’nin farklı illerinden birçok genç yeteneğin boy gösterdiği Altınordu’nun düzenlemiş olduğu turnuvaya katılan Çineli genç futbol yıldızları takdir topladı.



Türkiye'nin her yerinden gelen 118 Altınordu Futbol Okulu’nun katıldığı Altınordu Selçuk İsmet Orhun Bilge Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuva sona erdi. Bu yarı yıl tatilinde çocuklarımızın neşeli anlar geçireceği ve hayatı boyunca unutmayacakları bir turnuva sona erdi. Altınordu Çine Futbol Okulu oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Altınordu Çine Futbol Okulu antrenörleri Erkan Şahin ve Soner Alıcıoğlu; “Bu turnuva ilk değil ve son olmayacak, oyuncu gelişimi için muhteşem bir organizasyona katılım sağladık” ifadelerini kullandı. Antrenör Erkan Şahin ve Soner Alıcıoğlu; Bu turnuvada bizlere yardımcı hoca olarak gelen ve çocuklarınıza bir abi gibi yaklaşan U 16 oyuncularımızdan Tayland ve Samet’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca siz değerli velilerimize canınızdan değerli çocuklarınızı bizlere inanıp güvenip yolladığınız ve böyle güzel bir ortamı onlara yasattığınız için ise sizlere çok teşekkür ediyoruz. Ama teşekkürün en büyüğü müsabakalarda heyecandan titreyen ayaklarıyla ellerinden gelenin en iyisini yapıp en güzel mücadele örneği verip bizleri hiç üzmeyen sporcularımıza; iyi ki varsınız iyi ki bizimlesiniz. Biz büyük bir aileyiz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA