"SÖKESPOR ŞAMPİYONLUĞU RÜYASINDA GÖRÜR"
Eklenme : 12.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

"SÖKESPOR ŞAMPİYONLUĞU RÜYASINDA GÖRÜR"

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta yedinci haftada evinde Sökespor’a 2-0 mağlup olan Çine Madranspor’da Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, hakemlere ve Sökespor’a ateş püskürdü.  

Maç sonrası açıklama yapan Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, "Şimdi yine gitsinler 5 bin lira prim dağıtsınlar. Sökespor’un bir futbolcusunun değeri, benim takımın bütün bütçesidir. Biz aslanlar gibi mücadele ettik. Bizi Sökespor değil, hakemler yendi. Baktı ki Sökespor yenemeyecek, uyduruk bir penaltı ile maçı Sökespor’a verdi. Futbolcularımızın emeğini çalanlar hiçbir zaman muvaffak ve şampiyon olamaz. İki yakası da bir araya gelemez. Bir tane gol pozisyonuna girmeden maçı kazanan Sökespor şampiyonluğu ancak rüyasında görür. Biz çok gol pozisyonu kaçırdık. Rakip kaleyi adeta melekler korudu. Ben 5 bin lira prim vermemem ama yenildikleri halde 500’er lira prim veriyorum. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan dolayı canı gönülden kutluyorum” dedi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine Madranspor

Yazılım EMA