Cinayet zanlısı ormanlık alanda ölmek üzereyken yakalandı
Eklenme : 05.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

Cinayet zanlısı ormanlık alanda ölmek üzereyken yakalandı

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesine bağlı Mesken köyü yakınlarında dün meydana gelen olayda boşandığı eşi Sevim yılmaz (35) ile otomobilde bulunan 25 yaşındaki Özgür Dağ’ı tabanca ile öldürerek kayıplara karışan 51 yaşındaki Özay Kayar bu gün olay yerinden 8 kilometre uzaklıkta jandarma tarafından yakalandı.

Özay Kayar’ın yakalanması için Kavaklıdere ilçesi Mesken köyü ormanlık alanına 4 jandarma komando timi, 1 jandarma istihbarat timi, 1 iz takip timi ve 8 kişilik jandarma asayiş timinin sevk edildiği belirtildi. Bölgede yapılan arama çalışmalarda Özay Kayar’a ait bir adet telefon, bir adet ayakkabı ve bir adet bıçak bulunduğu açıklandı.

Yaklaşık 20 saat süren aramalar sonucunda Kayar, olay yerinden 8  kilometre  Yayla Mevkii’ndeki ormanlık alanda  yaralı olarak yakalanarak göz altına alındı. Özay Kayar Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Asayiş

Yazılım EMA