ÇINAR GİYİM KISA SÜREDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Eklenme : 07.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇINAR GİYİM KISA SÜREDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Çine’de 7 yaşından bu yana ata mesleğini icra eden Emin Çiner kendi iş yerini kurdu. Çınar Giyim kısa sürede vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.



Çine’nin eski pazarcı esnaflarından Emin Çiner’in torunu pazarcı esnaflarından Salih Çiner’in evladı Emin Çiner’e ait Çınar Giyim vatandaşların ilgi odağı oldu. Tüm yaşlara uygun kaliteli ve ürün çeşidi ile vatandaşların hizmetine açılan Çınar Giyim yoğun ilgi görürken Emin Çiner 7 yaşından bu yana vermiş olduğu hizmeti memleketinde markalaştırmanın haklı gururunu yaşadığını ifade etti.

Açılışa özel kampanyalı fiyatlar ile hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Emin Çiner, “Çineli vatandaşlarımıza kılık kıyafet sektöründe en iyi hizmeti verebilmek için çaba sarf ediyoruz. Çınar Giyim olarak her zevke uygun ve her tarzdan ürünlerimiz ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. 7 yaşından bu yana dede mesleğimi icra ediyorum. Muğla, Köyceğiz, Ortaca, Karpuzlu halkına da hizmet vermekteyiz. Çine’de şubeleşerek bir ilke imza attık. Kendi hikayemde ilk olma özelliğine sahip bu mağazamıza tüm Çine halkını davet ediyor. Ürünlerimizi yerinde görmelerini rica ediyoruz. Bay bayan atlet (15 lira), eşorfman (50 lira), çocuk ürünleri (35 lira), erkek swit (50 lira). Bay, bayan, çocuk, eşorfman takımı, mont, kaban, gömlek, iç çamaşırı çeşitlerimiz mevcuttur. Bu ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize sunmak için özen gösteriyor, en kaliteli ve güzel ürünleri sizler ile buluşturmak için elimizden gelenin fazlasını yapıyor yoğun mesai harcıyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti her daim ön planda” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA