Cimbom Kaan Ayhan için düğmeye bastı!
Eklenme : 24.07.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Cimbom Kaan Ayhan için düğmeye bastı!

Galatasaray'da transfer harekatı devam ediyor. Marcao'nun ayrılışından sonra stoper mevkiine transfer yapacak olan sarı-kırmızılılarda gündeme flaş bir isim geldi. Cimbom'un milli futbolcu Kaan Ayhan için harekete geçtiği belirtildi. İşte transfer gelişmesinin...



Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden sarı-kırmızılılarda stoper mevkiine takviye yapılması bekleniyor. O bölgeye Abdülkerim Bardakcı'yı kazandıran Cimbom'u transferde hareketli saatler bekliyor. Marcao'nun takımdan ayrılışının ardından defans hattında rotasyonu geniş bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'ın transfer listesinde birçok isim bulunuyor. Listede bulunan isimlerin başında da milli futbolcu Kaan Ayhan geliyor. Sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibi Sassuolo'da forma giyen defans oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. GalatasarayKaan Ayhan için Sassuolo ile masaya oturdu. İtalyan ekibi, 5 milyon euro gelir elde etmek istiyor ve bu rakamda ısrarcı. Sarı-kırmızılılar, Kaan Ayhan transferi için 3.5 milyon euro ödeme yapabileceğini Sassuolo kulübüne iletti. Galatasarayİtalyan temsilcisinden gelecek cevabı bekliyor. Yeni sezon öncesi mutlaka stoper transferi yapmak isteyen GalatasarayMarcao'nun ayrılışı sonrasında Kaan Ayhan ile bu bölgedeki boşluğu doldurmayı hedefliyor. GalatasarayKaan Ayhan'dan da kulübüne istek yapmasını iletti ancak Ayhan'dan bu yönde bir adım gelmedi. 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Sassuolo'da 24 maçta 1389 dakika süre aldı Ayhan, Serie A ekibinde geride bıraktığımız sezonda 1 gol üretti. Milli stoper daha önce Fortuna DüsseldorfEintracht Frankfurt ve Schalke'de oynamıştı.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


spor galatasaray

Yazılım EMA