ÇİÇEKLERLE KARŞILAYACAĞIZ
Eklenme : 10.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİÇEKLERLE KARŞILAYACAĞIZ

Çine Madranspor Germencikspor maçı öncesi yapmış olduğu basın açıklamasında rakip taraftarları maça davet ederken, 'Çiçeklerle karşılayacağız' denildi. 



Çine Madranspor Germenciksporlu taraftarları maça davet etti. Her daim spor ahlakını gözeten bir kulüp olduklarını belirten Çine Madranspor yapmış olduğu basın açıklamasında; Çineli taraftarlarımızı ve Germencikli taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Onları çiçekler ile karşılayacağız. Her daim spor ahlakını gözeten bir kulüp olduk. Futbolseverlerin keyifle izleyeceği bir maç için sahada olacağız" denildi. 

NELER OLMUŞTU?
Çine Madranspor Germencikspor ile İncirliova Stadyumunda karşılaşmış. Çine Madranspor soyunma odası verilmediği için çimlerin üzerinde giyinerek yine maça çimlerin üzerinde hazırlanmıştı. Maç 1-1’lik skor ile bitmiş. 90 artı 5’te Ercan Kulaç’ın bulduğu gol ile beraberliği yakalayan Çine Madranspor bir puan ile dönmüştü. Golün ardından saha içerisi karışmış Çine Madransporlu futbolcular darp edilmişti.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA