CHP’Lİ ZİYA YILMAZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Eklenme : 23.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

CHP’Lİ ZİYA YILMAZ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Aydınlı veteriner Ziya Yılmaz üyesi olduğu CHP Çine İlçe Parti Binası’nda Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.



CHP Çine İlçe Parti Binası’nda gerçekleştirilen basın açıklamasına; Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi CHP’li Utku Şahin, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İYİ Partili Cengiz İnce, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay, CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar ve partililer katıldı.

BAŞKAN ŞAHİN: HESAPLAŞMA VAKTİ

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “2011 yılında CHP Çine ailesi olarak ön seçim yaşamıştık. Tahir Yaman Bey ve Osman Aydın Bey aday adayı olmuşlardı. Uzun bir süre olmuş bu tabloyu çok özlemişiz. Bugün biz

BAŞKAN DİNÇER: ÇOK HEYECANLIYIM

Ziya Yılmaz’ın aday adaylığını açıklamasından dolayı çok heyecan duyduğunu ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise şöyle konşutu: Ziya abimiz aday adaylığını açıklıyor. Ben kendi adaylığımı açıklıyor gibi çok heyecanlıyım. Ziya abimiz Çineli. Dolayısı ile ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphemiz yok. Bu gün buraya sığmıyoruz. Yarın meydanlara sığmayacağız. 14 Mayıs akşamı ise Türkiye’ye sığmayacağı.

ZİYA YILMAZ: GÜZEL GÜNLER YAKINDA

Aydınlı veteriner Ziya Yılmaz üyesi olduğu CHP Çine İlçe Parti Binası’nda Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı. Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Dağlarından yağ, ovalarından bal akan bu toprakların çocuğuyum. En güzel gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzü Aydınımızda 40 yıldır tarım ve hayvancılık sektöründe emek veren kardeşinizim. Bugüne kadar veteriner hekimlik, üreticilik, kooperatifçilik ve sanayicilik yapmakta olan birisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldum. Niçin aday oldum? Tarım ve hayvancılık sektöründe doğru politikalar oluşturmak ve sektörü hak ettiği yere getirmek için adayım. İthalat lobilerine teslim olmamak için adayım. Tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarını çözmek ve en iyi şekilde temsil etmek için adayım. Çiftçilerimizi ve hayvancılarımızı desteğe muhtaç etmemek için adayım. Ayrıca bu topraklara olan minnetimi sunmak için adayım. Yüzlerimizin güleceği günlere, umut dolu güvenli bir geleceğe, siyasi ve ekonomik olarak kurtuluşumuza saygılı günler kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, halk olarak iktidara geliyoruz. Kadınlarımızla, gençlerimizle, işçilerimizle, çiftçilerimizle, emekçilerimizle birlikte başaracağız. Yeni bir başlangıç yapmanın tam zamanı. Demokrasiye, ekonomiye, yaşamın neşesine, coşkusuna, insanların kavgasız, çatışmasız ve hep bir arada yaşaması için koşar adımlarla geliyoruz. Ülke olarak değişim ve yenilenmeyi birlikte başarıp, daha güzel günlere emin adımlarla ulaşacağız. Hep birlikte başaracağız. Güzel günler yakında.

 ZİYA YILMAZ KİMDİR?

Ziya Yılmaz, 1960 yılında Koçarlı’nın Çakırbeyli köyünde doğdu. İlk ve orta ile lise öğrenimini Aydın’da tamamladı.1983 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ni iyi derece ile bitirerek veteriner hekim oldu. Aynı yılın Ağustos ayında Çine’nin Kireççiler Sokağında serbest çalışan ilk veteriner hekimlerden olarak klinik hizmeti vermeye başladı. 1988 yılında ülkemizin ilk serbest veteriner hekim şirketini kurdu. Halen bu şirketin genel müdürü. 1998 yılında büyükbaş hayvan yemi üreten bir şirket olan Yöre Besin Maddeleri San. Tic. A. Ş.’nin kurucuları arasında yer aldı ve bu şirketin 1999 yılından bu yana yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. 2008-2016 yılları arasında 350 veteriner hekimin ortağı olduğu BİN-VET-A.Ş.’de yönetim kurulu başkanlığı yaptı. 2017 yılından bu yana da Koçarlı ilçesine bağlı Çakırbeyli, Evsekler ve Hacıhamzalar sakinlerinden oluşan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyelerinin kurmuş olduğu ÇE-ME-RA A.Ş.’de yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Atatürkçü Düşünce Derneği ve Cumhuriyet Halk Partisi üyeliği bulunan Ziya Yılmaz orta derecede İngilizce bilen evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri






















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine CHP seçim

Yazılım EMA