CHP GENÇLİK VE KADIN KOLLARINDAN ŞEHİTLER HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET
Eklenme : 19.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

CHP GENÇLİK VE KADIN KOLLARINDAN ŞEHİTLER HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

CHP Çine Gençlik Kolları ve CHP Çine Kadın Kolları, Şehitler Haftası kapsamında Çine'de şehit ailelerini ziyaret etti. CHPli heyet şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmak ve onların ailelerine destek olacaklarını ifade etti.



Ziyaretler sırasında CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay ve partililer şehit aileleriyle bir araya gelerek onların acılarını paylaştı. CHPli heyet, şehitlerin hatıralarını yaşatmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Şehitlerimizin kahramanlıkları ve fedakarlıkları için minnettar olduklarını belirten CHPli heyet, bu ziyaretlerin kendileri için de anlamlı olduğunu ifade etti.

Ziyaretler sırasında duygusal anlar yaşandı. Şehit aileleri, kaybettikleri evlatlarının hatıralarını yaşatmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını söylerken, CHP Çine Gençlik Kolları ve CHP Çine Kadın Kolları üyeleri de onların acılarına ortak olduklarını belirterek, her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

CHP Çine Gençlik Kolları ve CHP Çine Kadın Kolları üyelerinin bu örnek davranışları, toplumda dayanışma ve birlik duygularının önemini bir kez daha vurguluyor. Şehitlerin hatıralarını yaşatmak ve ailelerine destek olmak için CHP Gençlik ve Kadın Kolları tarafından yapılan bu ziyaretler takdirle karşılandı.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


CHP Çine şehit

Yazılım EMA