CHP ÇİNE ÖRGÜTÜ 2. TUR İÇİN START VERDİ! BAŞKAN ŞAHİN: HAYDİ SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM
Eklenme : 17.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

CHP ÇİNE ÖRGÜTÜ 2. TUR İÇİN START VERDİ! BAŞKAN ŞAHİN: HAYDİ SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “Ülkemizin geleceğinin oylanacağı, tek adam rejiminden kurtulmanın tek yolunun demokrasi sınavına tam katılım sağlamamız gerekmektedir. Haydi sandıklara sahip çıkalım, vatandaşlık görevimizi yerine getirelim” dedi.



CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Aydın Büyükşehir ve Çine Belediye Meclis Üyesi Utku Şahin ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ile birlikte parti binasında partililer ve millet ittifakı temsilcileri ile bir araya geldi.

“14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekillerinin seçildiği genel seçimde Çine’de iki kulvarda da Millet İttifakı ve CHP olarak birinci olduk. Bizleri oyları ile destekleyen ve yanımızda olan halkımıza, bütün Çine’ye şükranlarımızı sunuyoruz” diyerek sözlerine devam eden CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “10 milyon Suriyeli ve Afganlıya işgal ettirilen vatanımız. Ekonomisi çökertildikten sonra sadaka ekonomisini milletimize dayatan, ama sıkıştığında vatandaşına el açıp İBAN milliyetçiliğine sığınacak kadar aciz kalmış dünyanın gelişen ekonomisi yalanları. Seçimde Devletin bütün imkanlarını taraflı ve sınırsız bir şekilde kullanıp, rakiplerini belden aşağı hakaretlerle, yalanlarla muhatap görmeyi görev edinmiş iktidarın nimetli partisi. AKP tarafından meclise sokulan Hizbullah. Memleketin her yerinden ıslak imzalı tutanaklarla örtüşmeyen YSK verileri. Son dört seçimde oyları orantılı bir şekilde düşen ve seçimi birinci turunda kazanamayan 21 yılın tek başına iktidarının taraflı genel başkanı. Seçimin ikinci turunu da kazanamayacaklar. Seçimin ikinci turunda da aynı enerji ve coşkuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sandığa oy kullanmaya gelmiş ve gelememiş bütün vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Ülkemizin geleceğinin oylanacağı, tek adam rejiminden kurtulmanın tek yolunun demokrasi sınavına tam katılım sağlamamız gerekmektedir. Haydi sandıklara sahip çıkalım, vatandaşlık görevimizi yerine getirelim” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA