CEYDA ATAN SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI
Eklenme : 11.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

CEYDA ATAN SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

Aydın’da bir süredir hizmet veren Diyetisyen Ceyda Atan memleketi Çine’de hizmet bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Çine Adnan Menderes Bulvarı Sanayi Sitesi karşısında bulunan Eşiyok Suites’te hizmetlerine başlayan Beslenme ve Diyet Kliniği’nin açılış törenine; Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayları Ali Dinçer ve Engin Tetik, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, Şevketiye Mahalle Muhtarı Sebahattin Çekin, Cumhuriyet Mahalle Muhtar Adayı Mükerrem İmal ve çok sayıda davetli katıldı.

Diyetisyen Ceyda Atan, “Kliniğimizde sağlıklı beslenme, kilo alma ve kilo verme programı, gebelik ve emzirme dönemi beslenme, çocuk beslenmesi, sporcularda beslenme, diyabette beslenme, kronik hastalıkların tıbbi beslenme tedavisi, kalp ve damar hastalıkları, karaciğer hastalıkları, tansiyon hastalığı, yüksek kolesterol hastalığı, besin intoleransı durumunda beslenme, sindirim sistemi hastalıklarında beslenme gibi hastalıkların tedavilerini gerçekleştirebilmekteyiz. Bu konularda rahatsızlığı bulunan herkesi kliniğimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA