ÇETİN KARDEŞLER ERKEK OLDU
Eklenme : 15.11.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇETİN KARDEŞLER ERKEK OLDU

Çine’de yaşayan Çetin ailesinin evlatları Habib, Tuğra ve Aras Çetin erkekliğe ilk adımlarını attı.



Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir peynir fabrikasında çalışan şoför Mustafa Çetin ve eşi Yağmur Çetin’in evlatları Habib, Tuğra ve Aras Çetin kardeşler sünnet oldu. Çetin kardeşler için Papyon Organizasyon tarafından Şeyhler Düğün Salonu’nda sünnet merasimi gerçekleştirildi. Geceye Çetin ailesinin dost, akraba ve arkadaşları katılarak mutluluklarına ortak oldu. Muhteşem gösterilerin yer aldığı organizasyon ile Çetin ailesi sevenleri ile birlikte doyasıya eğlendi. Mustafa Çetin rahmetli babası Habib Çetin, rahmetli annesi Emine Keskin ve rahmetli ablası Fatma Özbey için hatıra köşesi oluşturdu. Hatıra köşesi duygulu anılar yaşattı. 

KÜÇÜK GEMİ İLE ŞEHRİ TURLADILAR

Çetin kardeşler ayrıca sünnet gezmesini farklı bir organizasyon ile gerçekleştirdi. Sünnet arabası yerine bir yat süslendi. Küçük bir gemiyi aratmayan yata binen Çetin kardeşler konvoy ile birlikte şehir turu attı.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA