CESUR YÜREKLİ ÇOCUK RAHMETİYLE UĞURLANDI
Eklenme : 11.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

CESUR YÜREKLİ ÇOCUK RAHMETİYLE UĞURLANDI

Çine’de elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 12 yaşındaki Alattin Efe Peslan sevenleri tarafından ebediyete uğurlandı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kazada; bisikleti ile sokak yolundan bulvara çıkmak isteyen 12 yaşındaki Alattin Efe Peslan'a Yatağan yönünden Çine Merkeze doğru ilerleyen 35 KGA 60 plakalı ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuk 112 Acil Servis Ekipleri tarafından önce Çine Devlet Hastanesine ardından Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Kazada vücudunun çeşitli yerlerinden ciddi bir şekilde yaralanan ve bir süredir yaşam mücadelesi veren küçük çocuk hayatını kaybetti. Çocuğun ölümü ilçe halkını yasa boğdu.

CESUR YÜREKLİ ÇOCUK GÖNÜLLERDE YAŞAYACAK 

Altınordu Futbol Okulu’nda göstermiş olduğu azmi, hırsı, çalışkanlığı ve futbol aşkı ile ‘cesur yürek’ lakabı ile de anılan Alattin Efe Peslan Evciler Mezarlığında yağan yağmura aldırış etmeksizin sevenleri tarafından toprağa verildi. Ebediyete uğurlanan Alattin Efe'nin babası Mustafa Peslan evladının tabutunu sevdikleri ile birlikte taşıdı. Henüz hayatının baharında dünya hayatına veda eden Alattin Efe'nin cenaze töreni geride duygu, acı, hüzün ve bir o kadar sevgi yüklü anılar bıraktı. Cenaze törenine, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve diğer siyasi temsilciler, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Altınordu Futbol Okulları Direktörü Köksal Ferizcan, Direktör Yardımcısı Cenge Ateş, İdari İşler Sorumlusu Turgay Heptazeler ve Etkinlikler Sorumlusu Salih Albayrak, Altınordu Çine Sorumlu Teknik Direktörü Erkan Şahin ve ekibi'de katıldı.




Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA