ÇERÇİOĞLU: ÇİNE'DE MEHMET BAŞKANIMIZI SİZLERE EMANET EDİYORUM
Eklenme : 28.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇERÇİOĞLU: ÇİNE'DE MEHMET BAŞKANIMIZI SİZLERE EMANET EDİYORUM

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala Çine’yi ziyaret etti. Çerçioğlu, “Çine’de Mehmet Başkanımızı sizlere emanet ediyorum” dedi.



Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, CHP Çine İle Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve partilileri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ile birlik ve beraberlik mesajı vermiş olduğu ziyaret sonrası yapmış olduğu basın açıklamasında, “Çine’de Mehmet Başkanımızı sizlere emanet ediyorum. 31 Mart’ta hep birlikte kazanacağız” dedi.

Başkan Mehmet Kıvrak da desteğinden dolayı Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu’na teşekkür ederek, “Gerçekleştirdiği yatırımlar ve desteklerle Çine’mizin çehresini değiştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum. Halkımızın desteğiyle 31 Mart’ta zaferi hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.


Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA