CEMİYETLERİN ARANAN LEZZETİ EFEM ET
Eklenme : 10.07.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

CEMİYETLERİN ARANAN LEZZETİ EFEM ET

Çine’de faaliyet gösteren Efem Et, kalitesi ile cemiyetlerin aranan lezzeti oldu. 



Efem Et, işlemiş olduğu et ürünlerinin sonuna kadar arkasında olduğunu cemiyetlerde asmış olduğu pankartlar ile kanıtladı. Çine’deki düğün, sünnet gibi cemiyetlerde et ürünleri ile cemiyet sahipleri ve davetlileri memnun eden Efem Et, İşletme Sorumlusu Veli Kılışçı; “Et dünyasında üzerimize almış olduğumuz bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek sağlıklı ve güvenilir gıda ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz. Et ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Kaliteden taviz vermeyerek devam etmiş olduğumuz hedefte önceliğimiz güvenilirliğimizi korumak ve müşterilerimizi sağlıklı ürünler ile buluşturmak” şeklinde konuştu.

Veli Kılışçı, “Cemiyet sahipleri ve davetlilerin bize karşı duymuş oldukları memnuniyet adeta bizim için bir onur madalyası oldu. Bu kararlılık ve sorumluluk bilinci ile işimizi hakkıyla yapmak için hizmetinizdeyiz” dedi.

SUCUKTA MARKANIN ADI EFEM ET 

Kendi üretmiş olduğu hayvanlardan temin edilen etler ile fark yarattıklarını belirten Veli Kılışçı, sucukta da markalaştıklarını ifade ederek, Türkiye'nin her ilinden sucuk siparişi aldıklarını söyledi. 


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine EfemEt

Yazılım EMA