CANDAN EMLAK GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR
Eklenme : 08.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

CANDAN EMLAK GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Çine’nin emlak uzmanı sloganı ile yola çıkan Candan Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı konut, arsa ve iş yeri gibi taşınmazların satış ve kiralama işinde müşterilerine güven vermeye devam ediyor.



Çineli genç girişimci Onur Candan baba yadigarı mesleği nakliyatçılığın yanı sıra gayrimenkul danışmanlık sektörüne de adım attı. Kısa sürede sektörün aranan yüzü haline gelen Onur Candan iş ahlakı ve güvenirliği ile müşterilerinden takdir topladı. Hamitabat Mahallesi 240 sokak 19 nolu adresinde hizmet veren Candan Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı tercih eden Serdar Özen, Candan Emlak’tan duymuş olduğu memnuniyetini şu sözleri ile ifade etti: Esentepe’de 7 hisseli köy evimiz vardı. Onur kardeşimiz bu süreçte bizlere yardımcı olarak tüm sorunları çözüme kavuşturdu ve evimize alıcı buldu.

Hasan Çakır; Onur kardeşimiz zeytinliğimize anında alıcı buldu. Hızlı bir şekilde işlemlerimizi hallederek satışı tamamladı. Mehmet Ali Yıldırım; Milas’ta ikamet etmekteyim ve Çine’de hobi bahçesi yapmak için arazi arıyordum. Onur kardeşimize danıştık ve bu hayalimizi kısa sürede gerçekleştirmiş olduk. Muhsin Erdem; Candan Emlak güvencesi ile Akyaka’daki yazlığımıza 7 gün içerisinde alıcı bulduk.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA