ÇAMURA BATAN VATANDAŞ YETKİLİLERE SİTEM ETTİ
Eklenme : 18.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇAMURA BATAN VATANDAŞ YETKİLİLERE SİTEM ETTİ

Çine’de doğalgaz çalışmaları devam ederken bir sokak çamur deryasına döndü, vatandaş evine ulaşmakta zorlandı. 



Çine’nin Soğancılar Mahallesi 179. Sokakta doğalgaz çalışması başlatıldı. Doğalgaz dağıtım firması tarafından yapılan çalışmaya akşam saatlerinde ara verildi. Ertan Çakır isimli vatandaş ise sokakta oluşan mağduriyet nedeniyle yetkililere sitemde bulundu. Çakır, "Burada yol yok. Bu nasıl bir anlayış, nasıl bir çalışma?" dedi. 

ÇALIŞMANIN DAHA PLANLI YAPILMASINI İSTEDİ
Evine ulaşmak için çamur deryası sokakta çamura batmamak için uğraş veren Ertan Çakır, yapılan çalışmanın koordineli ve planlı yapılmadığını belirterek, “Burada bir uyarıcı levha yok. Ayrıca vatandaş yararına yapılan bu çalışma esnasında yine vatandaş düşünülmüyor. Evime gidebilmek için yol bulamıyorum. Bu sokaklar böyle bırakılmamalı. Şu an Çine’de hummalı bir doğalgaz çalışması var. Bu mağduriyetlerin yaşanmaması için daha planlı ve bilinçli bir çalışma gerçekleştirilmeli. Kaş yapmak isterken göz çıkarılmasın. Kimsenin canı yanmasın” şeklinde konuştu. 


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA