ÇALIŞKAN: NEFER OLMAYA DEVAM EDECEĞİM
Eklenme : 02.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇALIŞKAN: NEFER OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

Çine Ülkü Ocakları Önceki Dönem Başkanı Murat Çalışkan, “16 Temmuz 2019 tarihinden itibaren yürütmüş olduğum Çine Ülkü Ocakları Başkanlığımı Ülkücü kardeşim Ali Erdem'e devir ettim. Allah’ım kılıcını keskin eylesin” dedi.



Görevini Çine Ülkü Ocakları Yeni Başkanı Ali Erdem’e bırakan Çine Ülkü Ocakları Önceki Dönem Başkanı Murat Çalışkan basın açıklaması gerçekleştirdi. Çalışkan, “16 Temmuz 2019 tarihinden itibaren yürütmüş olduğum Çine Ülkü Ocakları Başkanlığımı Ülkücü kardeşim Ali Erdem'e devir ettim. Allah’ım kılıcını keskin eylesin. İçte ve dışta birçok olayla karşı karşıya geldik. Tavırsız insan onursuz insandır sözünden hareketle her haksızlık karşısında tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk. Ülkü Ocakları'nı zedelemek isteyenlere kendimizi açıkça siper ettik, Ülkü Ocaklarında günü birlik hesabı olanları her daim yapının dışında tutmaya gayret gösterdik ve inananlar ile yola devam ettik. Bundan sonraki süreç içerisinde yine Çine Ülkü Ocağımızda yer alıp nefer olmaya devam edeceğim. Görev yaptığım 3 yıllık süre içerisinde yönetim kurulu üyelerim ve beni hiç yalnız bırakmayan ülkücü ağabeylerimden ve kardeşlerimden ben razıyım, Allah onlardan razı olsun.  Ülkücülük günü birlik yaşam tarzı değil toprak oluncaya kadar devam ettirilecek şerefli bir yolculuktur. Saygılarımı sunar Haklarınızı helal etmenizi isterim” dedi.


Haber Resimleri




Kamil izmir 04.09.2022 19:11
Hayırlısı olsun abi


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA