BURŞEM EGE ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
Eklenme : 12.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BURŞEM EGE ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine Yağcılar Mahallesi’nde önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan ve Aydın’ın en kapsamlı ve konforlu düğün salonu Ege By Recep Ege’nin İşletme Sahibi Burşem Ege Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu, Ege By Recep Ege’nin Aydın standartlarını yükselteceğini ifade etti. 

Gelin ve damadın düğün günlerinde sevdikleriyle unutulmaz bir gün geçirmelerini sağlamak için hazırlıklarını tamamlayan; ‘Çünkü Siz En İyisine Layıksınız’ sloganı ile 1000 kişilik açık alan, 500 kişilik kapalı alan, 400 araçlık otopark, 60 metre dans pisti, 25 metre sahne, fotoğraf çekim alanı, yeni nesil çocuk parkı, modern teraslı gelin odası, bar, sahnede led ekran ve vestiyer hizmetleri ile fark yaratacak olan Ege By Recep Ege’nin İşletme Sahibi Burşem Ege Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. 
Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine Yağcılar Mahallesi’nde önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan ve Aydın’ın en kapsamlı ve konforlu düğün salonu Ege By Recep Ege’nin İşletme Sahibi Burşem Ege’yi ağırlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Burşem Ege’ye Aydın’a kazandırmış oldukları kaliteli hizmet anlayışından dolayı teşekkürlerini ifade ederek, Ege By Recep Ege’nin Aydın’ın eğlence ve organizasyon standartlarının yükselmesinde büyük rol oynayacağını aktardı. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden Burşem Ege, “Özlem Hanım ile hoş sohbet ve fikir alışverişinde bulunduk. Başkanımız bölgeye verebileceğimiz hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini ifade etti ve bölgeye kazandıracağımız kalite standartlarına vurgu yapmış olması bizi ayrıca sevindirdi. Düğün Salonu, etkinlik alanı ve restoran tarzında önümüzdeki günlerde vatandaşlarımıza vermek istediğimiz hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunduk, hizmetlerimizden bahsettik. Saygıdeğer hanımefendi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu önümüzdeki günlerde bizzat hizmet alanımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıracak. Bu da bizi fazlasıyla mutlu edecek” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


düğün salonu

Yazılım EMA