BURHAN KANDEMİR: SİYASİ MALZEME UYDURMA ÇABASINDALAR
Eklenme : 04.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BURHAN KANDEMİR: SİYASİ MALZEME UYDURMA ÇABASINDALAR

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Aydın'da hastanelerde kuduz aşısı bulunmadığını iddia eden CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin için; Siyasi malzeme uydurma çabasındalar" dedi. 



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; İlçemizde köpek ısırması nedeniyle kuduz ihtimali üzerine tedavi süreci başlayan vatandaşımızın ihtiyacı olan aşı temin edilmiştir. Genç kardeşimiz ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamadan da anlaşılacağı üzere şehirde bir aşı sorunu yoktur. Hal böyle iken konunun siyasi malzeme yapılması manidardır. 

MUSTAFA SAVAŞ'TAN DESTEK TALEP ETMİŞTİR
Köpek ısırması nedeniyle kuduz tedavisi görmesi gereken gencin babası Aydın Büyükşehir Belediyesi İktisadi işletmesi Ege Et AŞ çalışanıdır. Kendisi tedavi sürecine ilişkin milletvekilimiz sayın Mustafa Savaş’tan destek talep etmiştir. Bu talebine de vekilimiz kayıtsız kalmamış yakından ilgilenmiştir. Konu üzerine sosyal medyada bir bardak suda fırtına koparılmaya çalışılmıştır. 

MUSTAFA SAVAŞ'IN ESERLERİ ORTADADIR
CHP Çine İlçe Başkanı Şahin ve CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi konuya ilişkin gerçeklikten uzak açıklamalar yapmıştır. Milletvekilimiz Mustafa Savaş’ın ilçemize kazandırdığı topluma mal olan ve olacak eserler ortadadır. Vatandaşın bireysel sorunlarını çözme, olabilir taleplerini karşılama performansı da oldukça yüksektir. Hak etmediği şekilde vekilimizi, hükümetimizi eleştirmek güneşi balçıkla sıvamaya benzemektedir. Aşının talep edildiği ve tedarik edildiği ve uygulandığı zaman dilimleri kayıt altında olmasına rağmen bu kadar yalan nasıl üretilir şaşırmamak elde değil. Bunun da ilçe başkanının mensubu olduğu siyasi görüşün genetiğiyle ilgili olduğunu düşünmekteyiz. 

AYDIN VE ÇİNE BELEDİYELERİNİ ÇALIŞTIRSINLAR
Şaşkınlıkla okuduğumuz açıklamaları, son zamanlarda ilçemizde yapılan yatırımlardan duyulan rahatsızlığın ve hazımsızlığın CHP il ve ilçe başkanınca dışa vurumu olarak değerlendiriyoruz. Belediye çalışanını çirkin siyasetlerine alet etmelerini yadırgamaktayız. Durum, bize bu tür vakalardan siyaset üreten ilçe başkanının ne kadar çaresiz olduğunu da göstermektedir. Sosyal medya üzerinden zorlama yöntemlerle siyasi malzeme uydurma çabasında olan CHP Çine İlçe Başkanı ve İl Başkanına çağrımız, kuduz riski bulunan ve sayıları her geçen gün artan sokak köpekleri için Çine Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesini çalıştırmalarıdır. Belediyelerin imkan ve olanaklarını vatandaş lehine kullanırlarsa bu ve benzeri sorunları kolaylıkla çözeceklerdir.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA