BÜLENT TEZCAN ÇİNE'YE GELİYOR
Eklenme : 02.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BÜLENT TEZCAN ÇİNE'YE GELİYOR

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in ilçeye kazandırdığı Cumhuriyet Oteli, 3 Mayıs Çarşamba günü açılışı yapılacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’da katılacak.



Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in projesiyle hayata geçirilen Cumhuriyet Oteli’nin açılışı 3 Mayıs Çarşamba günü saat 16.30’da Aydın Büyükşehir Belediye Kent Orkestrası, Efe Dumancı konseriyle başlayacak. Açılışa; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun da katılacağı belirtilirken açılış törenine bütün vatandaşlar davet edildi.

“Tüm halkımız davetlidir”

Cumhuriyetin 100. Yılı olmasından dolayı adı Cumhuriyet Oteli olarak belirlenen projenin hayata geçmesinden onur duyduğunu belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerinde kullanacakları yeni yerlerin yapımı ve düzenlenmesine de büyük önem veriyoruz. Çine’mize kazandırdığımız Cumhuriyet Otelimiz Cumhuriyet Mahallesi’nde 996 metrekare alan üzerine inşa edildi. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılından adını alan Cumhuriyet Oteli ve bahçesi, kır düğün salonunun yanı sıra restoranı, açık kapalı barı ve dinlenme alanlarıyla Çineli vatandaşların yeni cazibe merkezi olacak. Merkeze uzak konumda olması sebebiyle şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin de sıklıkla tercih edebileceği Cumhuriyet Oteli, sadece konaklayan misafirlerine değil, tüm vatandaşlara da hizmet verecek. Çineli vatandaşların mutlu günlerine ev sahipliği yapacak otelde düğünlerin olmadığı zamanlarda konserlerin yanı sıra belli günlerde canlı müzik de yapılacak. Açılışımız 3 Mayıs Çarşamba günü tüm halkımızı davet ediyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA