BU YOLDA DAHA KAÇ KİŞİNİN CANI YANACAK?
Eklenme : 26.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BU YOLDA DAHA KAÇ KİŞİNİN CANI YANACAK?

Çine’nin merkez girişinde bulunan yaya geçidinin de bulunduğu mevkide gerçekleşen kazaların ardı arkası kesilmez iken birden fazla ölümlü kaza meydana geldi. Vatandaşlar, “Bu yolda daha kaç kişinin canı yanacak’ diyerek kazaları önlemek amacıyla çözüm bulunmasını istiyor.

Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine şehir merkezinde Meşhur Çine Köftesi Sosyal Tesisleri’nin bulunduğu alanda yer alan yaya geçidinde bugüne kadar irili ufaklı birçok kaza meydana geldi. Ölümlü kazalarında yaşandığı mevkide son olarak bisikleti ile karşıya geçmek isteyen 12 yaşındaki Alattin Efe Peslan’a otomobil çarptı. Alattin Efe Peslan’ın durumunun her geçen gün iyiye gittiği ancak henüz uyanmadığı ifade edilirken umutlu bekleyiş devam ediyor.

Bugüne kadar birçok kazaya sebebiyet veren mevkide ise okul yoluna çıkan yaya geçidi ilçe gündemindeki yerini korur iken kazaların önlenmesi adına çözüm bulunması için vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti. Karayolunda bulunan kaldırımlardaki ağaçlar ve trafik tabelası tali yoldan çıkmak isteyen araç ve yayaların görüş açısını daralttığı gözlemlendi. Ayrıca yaya geçidinin o bölgeden kaldırılmasını isteyen vatandaşlar oldu. Bölgede meydana gelen trafik kazaları ise can yakmaya devam ediyor.




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


kaza ölümyolu

Yazılım EMA