BU SÖZLER ÇİNE GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ
Eklenme : 19.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BU SÖZLER ÇİNE GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Türk ünlü tiyatro sanatçısı Zihni Göktay'ın sözleri Çine gündemine bomba gibi düştü. Göktay, belediye başkanı Enver Salih Dinçer için, "Ben bunu kandıracağım" dedi.



Çine Belediyesi 1. Alabanda Tiyatro Festivali için ilçeye gelen Türk ünlü tiyatro sanatçısı Zihni Göktay ilçe siyasetini hareketlendiren sözler sarf etti. Belediye Meydanında tiyatro sevenler ile buluşarak sanatın ülkenin geleceğine dair önemini anlatan bir konuşma gerçekleştiren Zihni Göktay, Çine Belediyesi Başkanı Enver Salih Dinçer'i tanımaktan çok memnun olduğunu ve kendisini daha sonrada ziyaret edebileceğini belirtirken, "Belediye başkanımız bir kez daha seçilecek inşallah. Caymazsa, caymazsa. Onu kandıracağım ben. Çok sevdim onu Allah sağlık versin" dedi.

CHP'NİN GÜNDEMİNDE 3 İSİM VAR
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen CHP ilçe kongresinde konuşmuş ve yerel seçimlerde tekrar aday olmayacağını açıklamıştı. CHP Çine'de ise belediye başkanlığına aday olarak Aydın Büyükşehir Çine Belediye Meclis Üyesi Utku Şahin, Çine Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kıvrak ve Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut isimleri gündemde. 


Haber Resimleri




Nurgül Bozkurt 22.10.2023 00:56
Başkan şu yolları yapsa keşke


Serkan özdemir 23.10.2023 02:05
Allah’ını seven seçimden önce bı yurt gezisi düzenlesin sonra elini vicdanına koysun öyle sandığa gitsin, evinin önüne parke taşı yapılmasını izlemesın izleyecekse bende adayım.


serhat 23.10.2023 08:42
bu sefer zor


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


CHP seçim Çine

Yazılım EMA