BU KEZ PEDALLAR BAŞKAN DİNÇER İÇİN ÇEVRİLDİ
Eklenme : 10.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BU KEZ PEDALLAR BAŞKAN DİNÇER İÇİN ÇEVRİLDİ

Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi üyeleri pedallarını hayatını kaybeden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer için çevirdi.



Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi kısa süre önce Çine’de belediye tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında tanışma fırsatı buldukları Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in vefatından dolayı duymuş olduğu üzüntüsünü gözler önüne serdi. Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi üyeleri bu Pazar gerçekleştirdikleri etkinlikte pedallarını vefat eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer için çevirdi.

Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi Başkanı Hümeyra Yılmaz, “Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi olarak, bisiklet kültürünü ve sporunu yaygınlaştırmak için, ilimiz genelinde etkinlikler düzenliyoruz. Çine ilçemiz de sık sık geldiğimiz ve sevdiğimiz rotalarımızdan. Sayın başkanımız bisiklet ve doğaya karşı ilgili ve duyarlıydı. Kendisi ile kısa süre önce Çine Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet şenliğinde birlikte bisiklet sürme şansımız olmuştu. Bizleri samimiyet ve misafirperverlikle karşılamış bizlerle birlikte olmuştu. Hem bir belediye başkanı hem de kişilik olarak kıymetli başkanımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu pazar günü yaptığımız bisiklet turumuzu başkanımıza ithafen düzenleyip Çine’de ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Kendisine Allah’tan rahmet, tüm sevenlerine sabırlar dileriz” şeklinde konuştu.

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “Cumhuriyet değerlerine önem veren rahmetli belediye başkanımız Enver Salih Dinçer 100. Yıl nedeniyle bisiklet yarışması düzenlenmişti. Ve yarışmacı arkadaşların istekleri işe ilgili yakından ilgilenerek memnuniyetlerini kazanmıştı. Bugün sabah Aydın’dan bisikletleri ile yola çıkarak taziye ziyaretine gelmeleri başkanımız adına bizleri çok duygulandırdı. Onlara her zaman Çine’nin kapısı açık olacaktır. Allah hepsinden razı olsun” dedi.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA