BU KEZ KÜÇÜK BALIK BÜYÜK BALIĞI YUTTU
Eklenme : 26.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BU KEZ KÜÇÜK BALIK BÜYÜK BALIĞI YUTTU

Çine’de balık tüketimi arttı. Sezonun açılması ile balıklar tezgahlardaki yerini alırken hamsi ekonomik balıkların başında geliyor. 

İletişim: 0256 711 01 01 

Av yasağının kalkmasıyla birlikte balıklar tezgahlarda yerini alırken, Çine’de beklenenden düşük fiyatlarla gelen hamsilere ilgi yoğun oldu. Artemis Deniz Balıkçılık İşletme Sahibi Arif Gürsoy, “Hamsi şu anda en ekonomik balıkların başında geliyor” dedi. 



Arif Gürsoy, “Tezgahlara su ürünleri gelmeye başladı. Bu sene inşallah bereketli olacak. Fiyatlar da yavaş yavaş oturmaya başladı. Ürünler şu anda çok güzel fiyatlara geldi. Hamside büyüklük en çok 15 santimetre olduğundan dolayı fazla büyüme söz konusu olmuyor. Zaten fazla büyümesi değil, fazla taze olması önemli. Önemli olan boyu değil tazeliği. Hamsi şu anda en ekonomik balıkların başında geliyor. Çinemizde hamsi seven çok vatandaşımız var. Onlar için hamsilerimiz taze taze tezgahta” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA