BU KADAR SEVİLECEĞİ VE TALEP GÖRECEĞİ AKLININ UCUNDAN BİLE GEÇMEMİŞTİ
Eklenme : 04.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BU KADAR SEVİLECEĞİ VE TALEP GÖRECEĞİ AKLININ UCUNDAN BİLE GEÇMEMİŞTİ

Çine’de yaşayan üniversite mezunu 21 yaşındaki Ebru Sönmez’in kendisi için yapmış olduğu kolyeler büyük ilgi gördü. Ebru’nun şimdiki hayali ise kendi markasını oluşturmak.



Çine’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan Ebru Sönmez (21) Kuşadası’nda görüp ilham aldığı ve kendisi için yaptığı kolyeleri sosyal medya hesabından paylaşınca yoğun ilgi gördü. Şehir dışından bile kolye siparişi verenler olunca Ebru Sönmez kendisini yoğun bir iş içerisinde buldu.

Hobi olarak başladığı kolye üretimi gün geçtikçe artan Ebru Sönmez, “Hobi olarak kendime bir kolye yaptım. Bu kolyeyi sosyal medya hesabımdan paylaştım ve çok ilgi gördü. Herkes bu kolyeden isteyince bende onlara yardımcı olabilmek için çalıştım. Aynı zamanda kendime de maddi kazanç sağlamaya başlayınca bu işi ile ilgili bir hayalim oldu. Bu kolyelerin bu kadar yoğun talep göreceği aklımın ucundan bile geçmemişti. Sevenlerim sayesinde bu işi ilerletme konusunda ciddi adımlar atıyorum. Hayalim kendi markamı oluşturmak. İnşallah o da bir gün olacak” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA