BU FİYATLAR BAŞKA YERDE YOK! ZAMLARA İNAT ÇAY DA BEDAVA
Eklenme : 26.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BU FİYATLAR BAŞKA YERDE YOK! ZAMLARA İNAT ÇAY DA BEDAVA

Çine Sanayi Lokantası zamlara inat fiyat listesi ile dudak uçuklattı. İşletme sahibi Burhan Gelturan, “Binbirtürlü bahaneler ederek zam yapanlara inat indirim kampanyası başlattık” dedi çayı da bedava yaptı.

İŞYERLERİNE VE CEMİYETLERE TOPLU YEMEK SİPARİŞİ VERİLİR: 0542 385 88 35



Çine Sanayi Lokantası son günlerde bütün ürünlerde yapılan zamlara inat, indirim kampanyası başlatarak, Çine halkının takdirini topladı. Fırsatçılara karşı kendi işlettiği lokantada indirim uyguladığını ve direnebilecekleri kadar fiyatları sabit tutacaklarını belirten Burhan Gelturan, “Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz yemeklerimizi kaliteli yapmaya çalışıyoruz. Müşteri memnuniyeti her daim ön planda. Ucuzuz diye kalitesiz değiliz. İşimizi hakkı ile yapmaya çalışıyoruz. Biz şöyle bir mantıkla burayı açtık kaliteli yemek yapacağız, ucuz satacağız ve çok satacağız ve hakikaten bu mantığın halkımız tarafından benimseneceği düşüncesi içerisindeyim. Ayrıca çaylar müessesemizdendir” şeklinde konuştu.

SANAYİ LOKANTASI FİYAT LİSTESİ

Kuru fasulye: 25 lira – Pilav: 15 lira – Kızartma: 25 lira – Şakşuka: 25 lira – Musakka: 30 lira – Karnıyarık: 30 lira – Güveç: 60 lira – Kavurma: 60 lira – Dana ciğeri: 50 lira – Tavuk Ciğeri: 35 lira – Kelle paça: 40 lira – Ayak paça: 40 lira – Tavuk suyu: 25 lira – Ezogelin çorbası: 25 lira – Mercimek çorbası: 25 lira – Misket Köfte: 40 lira – Izgara: 60 lira – Makarna: 15 lira – Bir kilo kanat, pilav, salata, ayran ve tatlı: 200 lira – Orman Kebabı: 45 lira – Patlıcan Kebabı: 45 lira – Bulgur Pilavı: 15 lira – Saç Kavurma: 70 lira – Salçalı Köfte: 45 lira – Taze Fasulye: 25 lira – Dolma: 25 lira – Ispanak: 25 lira – Yoğurt: 15 lira – Kemalpaşa, tel kadayıf, sütlaç, buding 20 lira





Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA