BU ÇİĞDEMİ ÇİNELİLER ÇOK SEVDİ! TANSİYON HASTALARI AFİYETLE YİYEBİLİYOR
Eklenme : 22.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BU ÇİĞDEMİ ÇİNELİLER ÇOK SEVDİ! TANSİYON HASTALARI AFİYETLE YİYEBİLİYOR

Çine’de hizmet veren Fıstıkçı Bahattin ilçeyi yeni bir lezzet ile tanıştırdı. Salamura çiğdem çok sevildi. Ayrıca tansiyon hastası olup çiğdem sevenlerin de yüzünü güldürdü.



Çine’de Fıstıkçı Bahattin olarak ilçe tarihine adını yazdıran meşhur kuruyemişçi Bahattin Dirik’in torunu Bahattin Dirik dedesinin ismini yaşatabilmek adına açmış olduğu işletmesinde ilçe halkına kaliteli ve sağlıklı ürünler sundu. Kaliteden ödün vermeyerek sadece bir markaya bağlı kalmadan kuruyemiş sektöründe çeşitliliği ile dikkatleri kısa sürede üzerine çeken Fıstıkçı Bahattin’in İşletme Sahibi Bahattin Dirik, önceliklerinin müşterilerini sağlıklı ve leziz gıdalar ile buluşturmak olduğunu söyledi. 

Bu anlamda salamura çiğdem tansiyon hastalarının yüzünü güldürdü. Salamura çiğdem hakkında bilgiler sunan Bahattin Dirik, “Özenle seçtiğimiz çiğdemlerimiz bir gün önce akşamdan tuzlu suda bekliyor. Ardından buharlı kazanda pişiyor. Bu sayede çiğdemimizdeki tuz oranı düşüyor. Aroması yüksek tuz oranı ortalamanın altında bir ürün elde ediyoruz. Çinemizde sadece bizde bulabileceğiniz salamura çiğdem tansiyon hastaları için bire bir ve sağlıklarına uygun bir gıda. Her sabah işimize aşığın maşukuna koştuğu gibi koşuyor. Vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA