BU ACININ TARİFİ YOK
Eklenme : 11.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BU ACININ TARİFİ YOK

Hatay Kırıkhan’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden öğretmen Efe Çağlar Karagöz memleketi Çine'de toprağa verildi. 



Çine'de yaşayan emekli öğretmen Hasan Karagöz’ün evladı öğretmen Efe Çağlar Karagöz Hatay Kırıkhan'da meydana gelen depremde hayatını kaybetti. Karagöz, memleketi Çine'de gerçekleştirilen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Çine Şevketiye Camisi'nde ikindi namazına cenaze namazı kılınan Karagöz, Evciler Mezarlığı'nda gözyaşları eşliğinde toprağa verildi. Cenaze törenine; Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, eğitim camiası, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Efe Çağlar Karagöz'ün annesi Özgül Karagöz ve babası Hasan Karagöz'ün yürek yakan ağıtları duygu dolau anlara sahne oldu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri













Hayrullah Karademir 11.02.2023 20:48
Değerli meslekdaşımdı ve beraber görev yaptığım sn Hasan Karagöz hocama kıymetli eşine sabır ve başsağlığı diliyorum çok zor bir durum ve acı ama Allah sabır diliyorum kardeşimize Yüce Allah tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun inşaallah


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine vefat deprem

Yazılım EMA