BÖYLE MUHTAR DOSTLAR BAŞINA
Eklenme : 08.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BÖYLE MUHTAR DOSTLAR BAŞINA

Çine’nin Karakollar Mahallesi’nde halkın büyük desteği ile yeniden muhtar seçilen Gültekin Celep, “Karakollar için çalışmaya devam” dedi. Celep, mahallesine getirilemez denilen hizmetleri getirmesiyle biliniyor.



Yaklaşık bin 290 seçmenin bulunduğu Karakollar Mahallesi’nde 5 yıldır canla başla çalışarak mahallesine gelmez denilen hizmetlerin gelmesini sağlayan Muhtar Gültekin Celep’in karşısına 31 Mart mahalle seçimlerinde rakip çıkmadı. Muhtar Celep halkın büyük desteği ile 2. kez muhtar seçildi. Muhtar Gültekin Celep, ASKİ’den kanalizasyon sözü alarak önümüzdeki dönem bu hizmeti Büyükşehir projeleri arasına aldırırken yıllardır çözüm üretilemeyen ve insan sağlığını tehdit eden Kireççi Deresi’nde DSİ tarafından da dere ıslah çalışmalarının başlatılmasına vesile oldu.

Muhtar Gültekin Celep, “Rakipsiz olarak seçime girdik. Tek aday olarak seçilmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Önceki dönemde birlikte görev yaptığım değerli azalarıma teşekkür ederim. Bana ve yeni azalarıma güvenerek tekrar oy veren tüm Karakollar Mahallesi sakinlerine candan teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varlar. Onlara hizmet vermek tekrar bana mutluluk ve gurur verecektir. Karakollar için çalışmaya devam” dedi.

Gültekin Celep ile birlikte 5 yıl Karakollar Mahallesine hizmet verecek azalar listesi şu şekilde; Adem Okuyan, Reşat Tırabuz, Mehmet Aktar, Kamil Subaşı. (AYDIN YURTTAŞ)

 


Haber Resimleri







Hakan karabulut 08.04.2024 18:59
Hayırlı olsun abim Allah utandırmasın güzel insan


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA